KOSTNADSFRITT WEBINAR

Planera för ett energifyllt 2022

Vill du göra 2022 till ett år då du tar medvetna beslut som får dig att må bra, gör sånt som du drömt om och vågar säga nej till sånt som stjäl din energi? Få konkreta tips på hur du skapar förutsättningar för att göra nästa år till ett år fyllt av glädje och energi!

Boka din plats

Vi kommer bland annat prata om hur du..

Lämnar år 2021 bakom dig

Vad behöver du göra för att lämna det här året bakom dig och släppa taget om det som varit, för att sedan kunna kliva in i ett nytt år med ny energi?

Planerar för att må bra genom hela året

Istället för att bara göra en lång att-göra-lista för nästa år, se till att planera för att må bra så att du orkar göra det du vill, både på jobbet och privat!

Fokuserar på hur du vill vara, istället för allt du ska göra

Hur vill du må under det kommande året? Och hur behöver du vara för att nå dina mål? Fokuserad? Lugn och harmonisk? Modig? En att-vara-lista hjälper dig fokusera.

Sätter mål som gör dig glad

Många gånger sätter vi mål som BARA skrämmer oss eller får oss att känna press. Men hur kan man sätta mål som både utmanar och gör en pirrigt glad?

Boka din plats och ge dig själv bra förutsättningar för det nya året!

Under webinaret får du konkreta verktyg som du kan använda för att planera din vardag för mer energi. Du får dessutom ett worksheet du kan använda för att planera ditt år direkt.

Längtar du efter att få in mer LIV i livet?

För dig som vill göra 2022 till året då du på riktigt släpper taget om gamla sanningar om dig själv och skapar mer energi som håller över tid.

Live a Little More är en digital kurs som hjälper dig att förstå dig själv bättre och släppa taget om stress, rädslor och dålig självkänsla. Du får konkreta verktyg för att skapa mer trygghet, glädje och liv i livet, dessutom coachning i grupp under hela kurstiden.

Jag som guidar dig heter Amanda Mattsby. 

Jag är entreprenör, mamma, föreläsare och utbildare född och uppvuxen i Gällivare. Jag spiller ofta, älskar äventyr och dricker allra helst mitt kaffe kokt över öppen eld. Jag tycker det är magiskt att springa i skogen eller på fjället och älskar att bara ligga raklång i snön och stirra upp mot himlen.

Jag brinner för att hjälpa människor att må bättre, både mentalt och fysiskt. Det är för att jag själv så länge jag kan minnas har kämpat med ångest, stress och en stark känsla av att aldrig vara nog. Att inte räcka till.

Jag har jobbat som instruktör, ledare och utbildare sen jag var tretton år och älskar att få guida andra, så du är i trygga händer! ♡