Alla kan behöva en coach emellanåt

Någon som kan hjälpa oss att se möjligheter istället för hinder.

Någon som ser de små nyanserna som vi själva missar och kan hjälpa oss att fokusera och träna på rätt saker för att skapa den där förändringen vi längtar efter.

Som coach hjälper jag dig att ta reda på vad du vill förändra, åstadkomma eller göra – och hur du ska ta dig dit. Tillsammans utforskar vi vad du behöver prioritera och ser till att du rör dig mot det du vill – oavsett vad det är!

Extra mycket brinner jag för att hjälpa kvinnor att sluta förminska sig själva hela tiden och få fler kvinnor att våga vara allt de är, utan ursäkter.

Kanske för att jag vet vad det har gjort för mig att någon ser mig, tror på mig och hjälper mig att navigera framåt.

olika typer av 

coaching

coaching för chefer & ledare

Som chef och ledare ställs man ständigt inför nya utmaningar. Coaching är ett bra sätt att utvecklas som ledare och ge sig själv förutsättningar att vara den chef man vill vara.

individuell coaching

Individuell coaching passar dig som längtar efter förändring i livet men inte vet hur du ska nå den. Oavsett om det handlar om jobb, prestationer, självkänsla eller något helt annat.

coaching I grupp

Med jämna mellanrum startar jag upp gruppcoaching med olika inriktningar. Att coachas i grupp ger nya insikter från inte bara en person, utan en hel grupp. 

Vad andra säger

”Amanda har hjälpt mig att komma fram till mitt ”varför” och vad jag vill med livet. Min sviktande självkänsla kommer jag att få fortsätta att arbeta med eftersom det inte är en quick fix men Amanda har gett mig verktyg, fått mig att se mina egna fallgropar och utmanat mig till att våga lite mer.”

Maria Leander

”Jag är så himla tacksam för möjligheten att bli coachad av dig. Med din hjälp kunde jag hitta roten till mina problem och börja jobba med den. Jag har nu börjat se mitt eget värde och på riktigt ta steg mot det liv jag vill leva.”

Madelene Jansson

Vad är coachning och hur går det till?

Att coacha människor individuellt är så jäkla kraftfullt. Vad man vill ha hjälp med varierar, kanske är det att hitta sin passion, minska stress och hitta glädje eller bli tryggare i sin roll som chef. Det handlar om att skapa medvetenhet om vad vi vill, vad som hindrar oss eller står i vägen – och göra små justeringar mot rätt mål.

Som coach säger jag aldrig vad du ska göra och ansvaret för att faktiskt förändra ligger på dig. Hela metodiken grundar sig på övertygelsen om att du redan har svaren, du behöver bara hjälp att hitta dom.

Som coach ställer jag frågor för att skapa medvetenhet, förståelse och utmana dina gamla sanningar. Jag hjälper dig att zooma ut och se saker ur ett nytt perspektiv så att du kan låsa upp nya möjliga vägar framåt.

Hur vet
jag om coachning passar för mig?

Coachning passar dig som vill skapa en förändring, antingen praktisk eller mental, men inte vet riktigt hur du ska göra eller var du ska börja.

Oavsett vad du vill – hjälper jag dig att sortera bland tankar, sanningar och känslor för att hitta nya perspektiv och lösningar för att du ska ta dig framåt.

Inte för att du ska bli mer lyckad eller produktiv, utan för att du ska kunna leva ditt liv mer på ditt sätt – och må bra!

Vad andra säger

”Amanda har hjälpt mig definiera prioriterade målsättningar & coachat mig för att nå dit. Genom Amandas verktyg och övningar har jag utmanat och motiverat mig själv att våga lite mer och tro på mig själv i ovana situationer. På bara 3 månader har jag med Amandas hjälp identifierat styrkor & utvecklingsområden, och är nu på god väg att nå mina mål. Amanda är en lyhörd och inspirerande coach och jag kan varmt rekommendera henne.”

Mikaela Peltz

”Amandas coachning får mig att ifrågasätta mina egna sanningar och begränsningar. Men hjälp av hennes vägledning har jag bytt perspektiv och kunnat ta viktiga steg i mitt liv.”

Evelina Jatko

min story

Idag lever jag livet på ett sätt som jag mår bra av, men det tog mig ett jäkla tag att komma hit.

Jag har mått dåligt en stor del av mitt liv. Det kanske inte märktes utåt, men på insidan slets jag länge med negativa tankar om mig själv, ångest och låg självkänsla.

Jag var 26 år när jag började ta stapplande steg mot att leva livet så som Jag ville. Det var då jag sade jag upp mig från min fasta anställning, startade eget och började jobba mot något annat.

Under de senaste fem åren har jag lärt mig massor om mig själv, vad jag vill och behöver och hur jag vill leva mitt liv. Jag har alltid känt en längtan efter att få vara med och förändra världen till det bättre. När jag under våren 2022 utbildade mig till Coach var det med en önskan om att hjälpa fler människor att må bättre och våga leva livet på sina egna villkor.

"

Människor som mår bra tar bättre beslut för sig själva och för andra.

"

Boka ett kostnadsfritt första samtal

Om du funderar på att bli coachad är det första steget att boka ett kostnadsfritt öppningssamtal. Det är ett ca 30 minuter långt samtal där vi får lära känna varandra lite bättre. Se det som en första date ungefär, där du får möjlighet att känna efter om det här är något du vill fortsätta med och jag får en bättre uppfattning om jag tror att jag kan hjälpa dig.

Under samtalet får du berätta mer om vad du vill ha hjälp med, vad du vill uppnå och ställa alla frågor du har. Jag berättar mer om vad coachning är och hur det går till och vad du kan förvänta dig.

Öppningssamtalet är kostnadsfritt och förutsättningslöst – du bestämmer själv efteråt om du vill gå vidare eller inte.