Hej, Det är jag som är Amanda! 

Jag är en norrländsk fotograf, entreprenör och utbildare född och uppvuxen i Gällivare, ett litet samhälle i norra Norrbottens inland.

Här väljer jag att bo med min man, min son Erik och våra två hundar helt enkelt för att det är en fantastisk plats med vacker natur bara fem minuter från ytterdörren.

Jag spiller ofta, älskar hundar och dricker allra helst mitt kaffe kokt över öppen eld. Jag tycker det är magiskt att springa i skogen eller på fjället och älskar att hjälpa människor att våga lite mer.

För det mesta hittar du mig framför datorn, vid köksbordet eller ute på något äventyr, planerandes ett roligt projekt eller skapandes innehåll för att inspirera, motivera och få fler att våga göra det de drömmer om.

Jag har inte alltid haft eget företag eller självförtroendet att berätta vad jag tycker, tänker och tror på.

Ska jag vara helt ärlig tog det mig ett jäkla tag att komma dit där jag är idag. För bara ett par år sedan var jag en trött, osäker och nästintill utmattad ’duktig flicka’ som knappt visste vad jag själv ville eller vem jag var. Jag försökte leva upp till förväntningar som jag trodde att andra hade på mig och tappade bort min egen vilja på vägen.

Jag föddes en januaridag 1990 men det skulle dröja ända till 2016 innan jag vågade släppa taget om förväntningar och normer och började ta stapplande steg mot att leva livet så som Jag ville.

När jag var 25 år fick jag barn, det skulle visa sig vara det som som på riktigt väckte min drivkraft till liv. Jag ville inte jobba jämt, försöka prestera varenda dag och bevisa för andra att jag var smart och kunnig – jag ville må bra.

År 2016 sade jag upp mig från min fasta anställning inom kommunikation, startade enskild firma och började jobba mot något annat – något friare. Jag visste inte exakt vad jag ville, bara vad jag Inte ville. Jag tog vad jag hade och vad jag kunde, och började med det.